En bra Tinder-profil bor galla en korsning fran ansiktsbilder och helkroppsbilder

Du formodligen har bemastrat konsten att plocka den perfekta ansiktsbilden – vinklar som fullkomlighet doljer den forestaende dubbelhakan och sminket som ar perfekt. Men nar din Tinder-profil ar en obegransad strom av ansiktsbilder kommer mannen att ga fran stapeln undra va du doljer.

Det betyder ej att du tvungen lagga upp en bikini-bild eller presentera upp varenda svang, men ifall du ger potentiella matchningar en skymt fran din kropp far de en mer representativ bild av hur du ser ut i verkligheten. Fortroende gallande oss, stabila killar som ar varda att svepa hoger konungen vill krus till baksida fran underben de ger sig in konungen innan de sveper at hoger.

Insta:

Vi lever i de sociala mediernas tidevarv, dar det verkar som ifall allihopa lona haller kungen att laka sin narvaro gallande internet. Men nar det galler din Tinder-profil ar det angelaget att dra en limit mellan ditt dejtingliv och ditt leva gallande sociala medier. Det ar aven betydelsefullt att be ifall nagot dig allena varfor du ar kungen Tinder; pro att mota Mr Right, eller pro att samla creepy foljare? Att inrymma ditt Instagram- eller Snapchat-anvandarnamn i din bio kan forefalla besta ett bra satt att atnjuta fler foljare, men det kan minsann avskracka potentiella matchningar.

Nar du inkluderar dina sociala medier i din Tinder-bio bjuder du i princip in potentiella matchningar att doma dig baserat konungen din onlinepersonlighet, i stallet pro att lara kanna dig som person. Darjamte kan det forefalla som om du ar mer intresserad fran att forstora antalet foljare an att finn en oforfalskad kontakt med nagon. Visst, du kanske far foljare, men vill du minsann ha 200 foljare gallande insta som allihopa skriver ”jag sag dig kungen Tinder, varfor svarar du ej?”

Killar vill veta att du ar pa Tinder pro att hejda en partner, ej pro att marknadsfora ditt varumarke gallande sociala medier. Splittra garna dina konton gallande sociala medier med matchningar nar ni har etablerat en relation, men hall dem inte hemma fran din Tinder bio.

Att organisera ett glas vin

Vi tycker all om ett smakligt glas vin intermittent. Det ar ett bra fason att varva ner efter en lang dag eller pro att bidra en middagsbjudning en aning finess. Men nar du klamrar dig fast intill din Chardonnay som ifall det vore den heliga graal gallande varje smavaxt konungen din Tinder-profil, sander det fel budskap. Killar kan ej stryka att fraga ifall din romans med Merlot kommer sta i vagen forut en serios relation. Det ar aven sardeles generiskt och far dig inte att sta ut i mangden.

Istallet pro att introducera upp din forkarlek for Pinot, varfor inte presentera upp din passion forut andra hobbies? Vare sig det ar strovtag, maleri eller att dansa laka natten, ge killarna en skymt fran baksida av underben som gor dig verkligt speciell.

Blommor i haret

Du kande dig extra sot pa den dar midsommarbilden med blomsterkrans i haret och du vill synnerligen utstrala den dar boho-chic viben. Men nar dina Tinder-profilbilder ar en virtuell bukett fran blomsterkronor och botaniska accessoarer kan det bli lite overvaldigande. Samtidigt vissa killar nog uppskattar den eteriska estetiken https://getbride.org/sv/thai-kvinnor/, kan andra fraga ifall de haller kungen att svepa hoger pa Moder Natur sjalv.

Lat i stallet din naturliga vacker lysa genom. Fokusera gallande att framhava dina vackra ogon eller ditt fantastiska leende i stallet forut att lata din blomsterfyllda frisyr stjala rampljuset. Kom ihag att killar letar efter en jordnara kontakt, ej en vandrande tradgard.

Att vara mamma ar en nodvandig bit fran ditt leva, och det ar angelaget att besta tillganglig med din foraldrastatus. Men nar din Tinder-profil ar overfylld med bilder pa dina kidsen eller oandliga anekdoter om dina sma kan det besta avskrackande pro potentiella matchningar.