C-date ar det perfekta stallet pro att hitta nya kontakter och ha kul

Denna dejtingsajt ger dig tillfalle att traffa andra singlar som ar intresserade fran att ha ett kul och avslappnat karleksforbindelse. Inneha finns tusentals spannande svenska profiler som varenda letar efter en social upplevelse.

Priser

Ohejdad in registrering! Priser intensiv dejting 3 man: 649 kr / man 6 man: 449 kr / man 12 man: 399 kr / man

?? Fordelar

  • Stor uppsattning medlemmar.
  • Identisk aktie man som kvinnor.
  • Syssla som har beprovats och fungerar.

?? Nackdelar

  • Man skyldighet ha en betalningsplan fran hogre kvalitet.

Registreringen ar gratis och det ar helt upp till dig nar du vill ga av stapeln ta kontakt med nagon eller ta emot meddelanden fran andra. Det blir forst nar du gor det som du behover spendera.

Ifall C-Date

C-Date ar en dejtingsajt som ar beryktad varlden over for forsvinna ovanfor 36 miljoner brukare. Sajten ar inriktad pa att skapa relationer som passar in i nischade grupper. Allihopa ar valkomna att anvanda tjansten, oavsett vilken ganska fran relation man soker. Darjamte ar det spartanskt att forena sig via datorn eller appen. Forut att tillagga kan man beratta att C-Date ar en modern dejtingsajt som passar bra forut vissa, men som ej ar ratt forut all. Ifall du ar intresserad fran att dirigera dig mer, ar detta ratt lage forut dig.

Inriktning / Nisch

C-Date ar en av de mer kontroversiella dejtingsidorna som finns, som riktar sig till dem som soker passionerade aventyr utan nagra storre forpliktelser. Anonymitet och kravlosa kontakter ligger i fokus och tycks darmed inte utestanga de som redan har ett forhallande. Ifall du ar ute efter en langvarig relation bor du dock eftersoka nagon annan dejtingsida.

Funktioner / Egenskaper

Nar du blir medlem pa C-Date, far du som mo automatiskt access till allihopa funktioner som en premium-medlem. Som man maste du daremot erlagga en manadsavgift for att ringa medel till samtliga funktioner. Ifall du ej vill spendera for att bli premium-medlem kan du aven fortsattningsvis skapa ett konto och fanga meddelanden, men det ar det enda du kan skapa som gratis-medlem. Forut att kunna avsanda meddelanden maste du bli premium-medlem.

C-Date varnar om kundernas anonymitet och erbjuder ett antal funktioner forut att befasta detta. Det ar inte nodvandigt att ladda upp bilder pro att finn andra medlemmar, och bilder som uppladdas manuellt granskas pro att skydda profiler. Som premium-medlem har man darjamte mojligheten att racka bilder.

Mobilapp

Ifall du foredrar att dejta via appar, kan C-Date hastigt och enkelt laddas ner for bade Android och iOS. Appen ar ringa att administrera och ger dig opportunitet att chatta aven nar du ar kungen glapp. Det enda du behover skapa ar att logga in och det gar fort och frank att begagna den.

Logga in

Protokollfora dig pa C-Date ar spartanskt. Du kan antingen skrida in kungen hemsidan eller hantera appen for att skapa ett konto. Inregistrera att det inte gar att protokollfora sig via Facebook eller Google+, som det utfor pa andra dejtingsidor.

For att anlanda igang tvungen du besvara ett antal fragor, men det ar ej majoritet, vilket tyder kungen att sajten inte ar inriktad gallande att skapa seriosa relationer.

Asikter

Gar man in konungen Trustpilot forut att plocka bit fran omdomen ifall C-Date ser man att de flesta brukare ar missnojda. De flesta omdomena aga blott gett tjansten en artist eller till och med inte gett nagon artist alls, vilket ar helt olikt andra dejtingsidor som far i princip samma flertal positiva som negativa omdomen.

Baksida fran underben ar det som ligger bakom den negativa kritiken? Massa brukare har rapporterat att sajten anvander fejkprofiler for att testa appellera hanar att bli medlemmar, att det ar svar att stanga sitt konto och att det finns manadskostnader som man ej kan slingra. https://gorgeousbrides.net/sv/blog/aldersskillnad/ Dessa faktorer inneha lett till en negativ forestallning fran sajten.

Vi inneha undersokt recensionssidor forut att granska va andra konsument tyckte om sajten. De flesta som recenserat den sa att antalet fejk-profiler ar vanligtvis lagre an andra jamforbar sidor. Det fanns ocksa ett typ oforandrad stort antal kvinnor som hanar och att chansen att hejda nagon ar tamligen bunt.

Registreringen ar gratis och det ar helt upp till dig nar du vill initiera ta kontakt med nagon eller fanga meddelanden fran andra. Det blir forst nar du gor det som du behover betala.