En bra Tinder-profil bor inbegripa en mix fran ansiktsbilder och helkroppsbilder

Du tillracklig har bemastrat konsten att plocka den perfekta ansiktsbilden – vinklar som fullkomlighet doljer den forestaende dubbelhakan och sminket som ar perfekt. Men nar din Tinder-profil ar en obegransad strom av ansiktsbilder kommer mannen att ga fran stapeln undra va du doljer.

Det betyder inte att du tvungen lagga upp en bikini-bild eller visa upp var svang, men ifall du ger potentiella matchningar en skymt fran din kropp far de en mer representativ bild fran hur du ser ut i verkligheten. Fortroende gallande oss, stabila killar som ar varda att svepa hoger kungen vill karaff till baksida fran underben de ger sig in kungen innan de sveper at hoger.

Insta:

Vi lever i de sociala mediernas epok, dar det verkar som ifall allihopa lona haller kungen att kurera sin narvaro gallande internet. Men nar det galler din Tinder-profil ar det angelaget att dra en limit mellan ditt dejtingliv och ditt leva gallande sociala medier. Det ar aven betydelsefullt att be ifall nagot dig allena varfor du ar konungen Tinder; pro att mota Mr Right, eller pro att samla creepy foljare? Att inrymma ditt Instagram- eller Snapchat-anvandarnamn i din bio kan forefalla besta ett bra satt att atnjuta fler foljare, men det kan minsann avskracka potentiella matchningar.

Nar du inkluderar dina sociala medier i din Tinder-bio bjuder du i princip in potentiella matchningar att doma dig baserat kungen din onlinepersonlighet, i stallet pro att lara erfara dig som person. Tillika kan det forefalla som om du ar mer hagad fran att forstora antalet foljare an att finn en chosefri kontakt med nagon. Visst, du nog far foljare, men vill du verkligen ha 200 foljare gallande insta som allihopa skriver ”jag sag dig kungen Tinder, varfor svarar du ej?”

Killar vill vara medveten om att du ar pa Tinder pro att mota en partner, inte pro att marknadsfora ditt varumarke gallande sociala medier. Dela garna dina konton gallande sociala medier med matchningar nar ni har etablerat en relation, men hall dem forsvunnen fran din Tinder bio.

Att organisera ett glas vin

Vi tycker all ifall ett smakligt glas vin da och da. Det ar ett bra fason att varva ner efter en lang dag eller pro att bidra en middagsbjudning en aning finess. Men nar du klamrar dig fast bredvid din Chardonnay som ifall det vore den heliga graal gallande varje underlang kungen din Tinder-profil, sander det felaktig budskap. Killar kan ej skrota att fraga om din romans med Merlot kommer sta i vagen forut en serios relation. Det ar aven extremt generiskt och far dig inte att sta ut i mangden.

Istallet pro att presentera upp din forkarlek for Pinot, varfor ej visa upp din passion forut andra hobbies? Vare sig det ar strovtag, maleri eller att dansa laka natten, bidra killarna en skymt fran va som gor dig verkligt extraordinar.

Blommor i haret

Du kande dig extra sot pa den dar midsommarbilden med blomsterkrans i haret och du vill verkligen utstrala den dar boho-chic viben. Men nar dina Tinder-profilbilder ar en virtuell bukett fran blomsterkronor och botaniska accessoarer kan det möter Grekland damer bli en aning overvaldigande. Samtidigt vissa killar nog uppskattar den eteriska estetiken, kan andra fraga om de haller konungen att svepa hoger pa Moder Natur sjalv.

Lat i stallet din naturliga vacker briljera genom. Fokusera gallande att framhava dina vackra ogon eller ditt fantastiska leende i stallet forut att klamta din blomsterfyllda frisyr stjala rampljuset. Kom ihag att killar letar efter en jordnara kontakt, ej en vandrande tradgard.

Att vara moder ar en nodvandig bit fran ditt leva, och det ar angelaget att vara tillganglig med din foraldrastatus. Men nar din Tinder-profil ar overfylld med bilder pa dina kidsen eller oandliga anekdoter ifall dina sma kan det besta avskrackande pro potentiella matchningar.