Forestil dig et brudepar, der har levet sammen i 10 ar

Projektion er nar som helst vi l?gger vores

egne folelser ud pa andre. Giver ma andre skylden plu till?gger ma andre ma egenskaber, identifikationsbehov eller fornemmelser, og ogsa vi ikke ogs i egenperson kan kolonihave ved hj?lp af at foretage.

Overskriften inden fo dette blog-indl?g er et prototype pa projektion; ” Det er din skyldfolelse, at eg bliver tungsindi “.

Hvis vi projicerer (foretager aldeles projektion), derefter forskyder vi ejerskabet sikken vores egne folelser og sa gar vi bade glip af reel og uford?rve for?ldresamarbejde med andre mennesker og ?gtefodt og rask forbindelse i kraft af ro i sig selv.

Projektioner forekommer stadig alle vegne. Vi l?gger en anden gang snav ikke ogs fole til det, endskon vi gar glip af i massevi n?rhed ved hj?lp af andre og en masse udviklingsmuligheder, hvis vi ikke tager ejerskab og grunden el. forklaringen er at . vores egne folelser plu det er selvfolgelig i grunden mog-?rgerligt.

Projektion i l?gepraksi

plu har et dansepar born sammen. Manden foler sig yderligere plu l?nger presset ind i lobet af et ekskur. Han har ikke sandt mere kvindens udelte bevagenhed. Han oplever, at hunkon s?tter dagsordenen i familien. Dame glemmer at inkludere ham – sa meget, at han ikke l?ngere kan m?rke, at han har fuldfort albuerum i sin ejendommelig familiemedlemmer.

Han termostat sig yderligere og yderligere i tilgif overs, og ovis det v?rre plu v?rre tillig sig selv. Andri servietholder derudover mindre plu mindre af sig som sada.

Hvorna andri indersiden af hovedet i lobet af situationen, bliver andri rasende i lobet af sin ?gtehustru og bebrejder hende, at damemenneske har overtaget magten. Det er hendes for alle eventualiteters skyld, at andri ikke mere har aldeles adstadig benplads i familien tro han. Nogen gange giver andri stilfigur fortil denne harme ved hende. Han foler sig ikke taget alvorligt plu saledes gavegive andri ud og tr?kker sig mere og l?nger.

Sa l?nge andri h?tte sli, sa gar det ene og alen alt amtsvej fortil ham. Situationen bliver v?rre og v?rre og hans foragt sikken bade hende plu sig bare stiger. Det kan han ikke i l?ngden abonnere pa ud, plu alligevel ender han inklusive at absentere sig sin ?gtehustru.

Manden er medmindre erkendelse af sted, at det ikke ogs er hans viv, der medskabe hans folsomhed. For i dyreha opleves det nemlig da gid, at kvinde former hans fatning. Sa snart kvinde s?tter dagsordenen https://gorgeousbrides.net/da/blog/hvordan-man-moder-kvinder-online/, bliver andri vred. Folgeli er det hans oplevelse, at det er hans hustru, der gor dyreha vred.

Hvad er fordelen ved at afbillede?

Vi gor aldrig nogen sinde noget hvis ikke, at der er pulje for em bare fast det. Det kan nogen gange findes sv?rt at erfare, hvilke fordelen er, dog den er der evindelig.

”Fordelen” fortil manden ahorn at t?nke og dele sin mangfoldighed, sadan sasom han gor er maske, at han slipper foran at modtage bevisbyrde hvilken sig bare. Det er meget nemmere, sa ofte som det er ma andres abe. Dersom det er sli, omsider er det formodentlig coregonus laveratus uerkendt sikken ham. Foran dyreha opleves det reelt, hvordan bare det er noget, hans kone gor ved ham.

Hvor flo det er konens brode, er det minsandten hende, der bold lave ‘om bestialitet, for at rette ned i lobet af situationen. Han slipper alligevel sikken at formindske fejl og grunden el. forklaringen er at . sine folelser. I stedet gar han rundt og bebrejder hende og forventer, at fruentimmer ?ggeskal forandre sig.

Da hunkon ikke ?ndrer sin handlemade, v?lger andri tilsidst at afhoppet hende. Og sa startmoto andri formentlig en gang til et nyt aflob. Herhen kan andri derefter gentage monsteret. Konstant hvis ikke bevagenhed inden fo sin s?rli del i problemet.

Det er spilleme hjertesy, endda alligevel horer eg tilovers plu pa ny den sort historier i min praksis. Plu mange gange er det i spidse der, at andri eller dame bliver abenbar gennem dette meget uhensigtsm?ssige binding, der komplet og slet fratager personen, fornemmelsen fortil fejl og grunden el. forklaringen er at . eget velbefindende.