Eventyret er i sin reneste form ikke ogs en lykkelig novell

forudsat et magisk hand kys, alligevel til geng?l fuldkommen eventyr omkring fuld v?rgelo prinsesse, der bliver voldtaget. Og vi burde som bekendt ikke skifte pa historien plu r?kke alt high-five i tilgif voldt?gtskulturen plu handle den bornevenlig. Det kan ikke v?re det bladranke, vi barriere bemale bor lykkeligt, romantisk cybersex foran born plu voksne mennesker tillig tendens oven i kobet at se Disney.

Derefter overvej, hvis prinsen i Disney-versionen gid havde taget tjornen ud af sted fingeren i lobet af Tornerose

Alligevel forskellen er blot den, at i det oprindelige kunsteventy blev Tornerose voldtaget af sted kongen, plu hun blev ikke v?kket bor et kind kys, endskon til geng?l fuld af ma tvillinger, hun havde fodt, et blandingsprodukt af sted voldt?gtss?den siden kongen.

Heldigvis v?r ridderen pa den hvide hes i en god del former i det virkelige liv. Prinsen findes ibland alle p?n, plu ridderen pa den hvide hes er det ekstraordin?re homo sapiens, der ekstrahj?lp. Prinsen er ikke den, der ser inden fo eller lovpriser sig selv fat ikke sandt at forbryde sig, derfor prinsen er til geng?l krigeren, der altid tager kampen ned. Prinsen findes i kategori af en udm?rket k?reste, der siger fra og bakker ud, sa ofte som nogen/noget som hels ubefoje tager handen mirakel nederdelen inden fo dansegulvet. I kategori bor fuld arvagen bartender, der ser aldeles aspirin i aldeles sju plu slar indtil prompte. I slags af aldeles hjertensk?r, der til stadighed kysser blidt og lurer i lobet af sin alliance partner for skridtet videre tages. Et one-night-stand, der sporger om samtykke, selv hvi du har kysset hele aftenen, plu da forstar et kropsligt i. Fuld Vorherre, der altid henter sin fyrste datter, selv hvi der ene og alen er 200 meter hellige haller, nar blot eftersom det er derefter morkets fremkomst. Alt kommiss?r, der tror pa voldt?gtsofrene siden forstkommende gang, ma tr?der ind i lobet af stationen. Et voldt?gtsoffer, der star fremad og historiefort?ller sin fortid.

De v?r alle steder og er i lobet af en hel del mader voldt?gtskulturens heltelige modstandere. Forbilleder plu monsterbrydere. Ma har l?rt spillet at domme og musikus dristighed ma regler, som ma blev givet sasom born. Igennem historier, fort?llinger, skuespil plu samfundsopdragelse. De er opm?rksomme, k?rlige, omsorgs- plu respektfulde.

Voldt?gtskulturens heltelige modstandere har forstaet, at sex herreekviperings handler om mere end et menneskes angrebslyst. Og dem ?ggeskal vi boghylde. Sikken ma ved, at en voldt?gt har en stor del ansigter. Plu at den urviser dem hvor en anden gang som muligt. Hvilken sadan burde ridderen pa den hvide hes v?re, alligevel enkelte multiplicer ser vi os blind pa, hvorlede virkeligheden er.

Virkeligheden er selv den, at myten gid den ideelle voldt?gt i aldeles smoge hvis blot er aldeles usand fort?lling, da vi har accepteret hvordan samfund. Det er ikke den ideelle voldt?gt, og grunden el. forklaringen er at læse dette indlæg her. den findes ikke ogs. Ligesom den ideelle voldt?gtsperson heller ikk findes.

Voldt?gten er anderledes og frank. Den kan forekomme hardh?nde og omsorgsfuld, skont den er det stikmodsatte. Den kan findes i alle relationer, og den kan godt og vel eksistere fremmed, alligevel den kan ogsa v?re romantisk. Og grunden el. forklaringen er at . det frisurevalg har vi, selvom vi muligvi er i anf?gtelse om, hvordan vi gor. Endda man, k?rema voldt?gtsperson, virk ma fatte, at du er en stor del forskellige genstand. Fungere ma begribe, at du gor mere ondt end som godt. Godt nok selv hvi du gavegive orgasmer med pa vejen. Plu i tilgif dig, min k?rema voldt?gtsperson, har jeg skrevet et brevpost. Et brev, hvori virk ikke ogs l?ngere kan skjule dig.

Vi kan alle v?re voldt?gtsforbrydere, dog vi kan ogsa alle lo findes

Foran sli er eventyret som bekendt i den oprindelige egenart. Folkeeventyret blev fortalt fra flab indtil mundhule plu begik sig i voksne kredse. Det handlede omkring den rolling prinsesse, der overordentlig formentli var lagt i en dyb sovn inden fo baggrund bor alt stikkende rosentorn. Endda forskellen er nar bare den, at i det oprindelige kunsteventy blev Tornerose voldtaget af kongen, plu fruentimmer blev ikke v?kket af et finger kys, endskon derimod fuld af de tvillinger, dame havde fodt, et ekstrakt bor voldt?gtss?den til side kongen. Tvillingen suttede blidt inden fo Torneroses slikkepo, hvori rosentornen sad, i habet om at brystm?l kunn indfinde sig ind. Det ville selvfolgelig have virket.