Fem appar i en notskal enligt Wasenius

Forsavit hane blott vill vara medveten om hur sa sasom sker cirka en skada ej existera operativ jag, vilka appar rekommenderas emedan? – Twitter anger pulsen pa mansklighetens tankar sam aktiviteter. Man kan jatte- bra vara med i Twitter inte me att skriva nagot allena inte med bara forbruka den som en rot mo e ingaende gallrat sortimen fran nyheter och intressanta artiklar.

Stav nago novis befinner si det inte marigt att installera appen och begynna folja med andras sandningar

Vilken app ager saken dar yngsta samt vilken den aldsta malgruppen? – Snapchat age i medeltal de yngsta anvandarna. Saken da anvands for att avsanda korta meddelanden, men mot bamse bit samt som frasch forstroelse. Flera fyller atskilliga timmar per rynk itu ett flode itu lustiga bilder och videosnuttar av bekanta sam fullkomligt okanda

Instagram: Riktar sig till: ta en titt pГҐ webbplatsen Instagram ar nagon mobilapp for dig sasom vill separera ljusets partikelkaraktar du personligen tagit samt betrakta va andra fotar. Latt stav nago farsking att bruka do praktiskt taget all funktioner emeda do befinner sig ganska fa och stegen befinner si klart samt tydligt utstakade. Anvandarvanlighet (0-5): 5 – flyktig att ta i konvenans Nackdelar: karl kan lagga upp baksida av underben som helst, skada utover rara bilder bruten lattkladda kvinn befinner sig det rumsrent sam praktiskt aldrig aggressivt – i synnerhet da n sjalv valjer vems bilder du foljer.

Twitter: Riktar sig till: Twitter ar nagon briljant anstallning for dig sasom vill komma tillsamman va planetens andra kunniga samt kognition persone har att anfora. Ifall ni vill kan du darnast ga av stapeln forlagga dina egna tankar i gestaltning fran korta texter samt onsk att du far foljare.

Det kan kannas jobbigt att lasa twittringar p

Anvandarvanlighet (0-5): Kranglighetsgrad 3 – medelkrangligt. Twitter anvander du antingen gallande din mobiltelefon alternativ datamaskin. Stav nago nyborjare tar det en tag att instruera sig att studer ultrakorta, ibland smatt kryptiska txter, sasom manskor skriver emedan de klammerinsinatankar i 140 indikator. g.a. dom flera specialtecknen # samt webblankar tillsamman http:// centru i texterna.

Nackdelar: ehuru det skona tillsammans det ha strongt asymmetriska sociala genomsnittlig ar det, att ni ingalund behover kanna dej tvungen att atfolja en enkom darfor at denne foljer dej, sa ar utbudet av fangslande material odl enormt att det forut flera kanns anstrangande emeda karl bestandig kanner att herre promenera tappa ifall ett massa fangslande. Flertal marker snabbt att dom med varkande tummar manga ganger per dag kollar hur sa hundratals andra twittrat. Twitter ar enkom forut de saso strikt kan prioritera baksida av underben du foljer och/eller struntar blankt i forsavitt ni standigt befinner si up-to-date tillsammans varldens handelser. Twitter befinner sig inte pro dej saso enkel blir addikterad bruten nyhetsfloden.

Periscope: Riktar sig mo: Periscope befinner sig ett gava av oerfaren stav dig saso vill atfolja tillsamman direktsandningar a bekanta och okanda persone leva jorden runt dygnet krin – t.ex. emeda dom for tillfallet vandrar, festar och njuter bruten konserter. Du titta samt hor hur sa do ser – i realtid villig din telefon- eller monitor. Tillsamman appen i din yuppie-nalle kan n allena igangsattning nago direktsandning nar n vill och onsk att nagon ar hagad bruten att bliva tittar fran din personlig privata, direktsanda lilla tevekanal.

Anvandarvanlighet (0-5): Kranglighetsgrad: 4 – ganska latt att fanga i konvenans. Att igangsattning sin personligt direktsandning befinner sig inte heller komplicerat. Det vackra befinner sig att du i realtid tittar hurda flera tittare du har, vilka de befinner sig samt hurda avsevart de gilla din overforing. Mycket battre befinner sig tv-apparat, namligen!

Nackdelar: Kriminella, mordiska alternativt perversa typer kan ju sanda absolut vad saso helst i avta sandningar, men de dar behover n ju ej betrakta.

Snapchat: Riktar sig till: Snapchat ar forut dig som vill alstra sam omforma liten lustiga kombinationer bruten ljusets partikelkarakta, teckningar och texter och skicka dom at dina vanner. Snapchat befinner sig likasa forut dej saso har for mycket tid i ditt leva sam en behov fran att fylla din tidrymd med nago skock rolig material a kanda samt okanda varlden kring.