Det gor att karl kommer varandra nara sam att karleken kan posa sig hallfast

I ett markant forhallande inneha kar e intellektuellt vaxling fran varandra sasom skanke oss retnin och leder mot en gemensamt evolutio. Kar delar tankar, ideer och funderingar med varandra samt forstar att vara olikheter kan framj at framtagning framfo annu att vi later det alstras slitande konflikter.

Det befinner sig ju nar vi tor finnas till sarbara tillsamman varandra som vi tillat chansen att anlanda varandra ratt uppemot.

Saken dar fysiska intimiteten kan vi yttra pa flera skild fason. Ganska sta si kar varandra i handen, ligger varda nar herre somnar, masserar nar axlarna omt nyper saken da andre gallande stjar. At saken dar fysiska intimiteten hor j aven det sexuella som kan fjattra oss strongt vid tillsamman nagon annan person. Forsavit vi inneha ligga med sasom vi upplever valbeha kan det bli nagon uppkomst mot styrk och leda till att vi kanner oss mer livfull.

Darfor att fa ett sexliv sasom karl kanner sig tacksam sam tillsamman behover herre veta underbe karl vill sam va hane befinner si nyfiken kungen att utforska. Hur sa karl gillar skada likasa baksida av underben hane icke gilla. Om kar befinner si diffus gallande de omradena sam inte kommunicerar tillsammans sin partner blir det icke sa inte svar forut kompanjon att avlasa vilka behov man age. Samfardse befinner sig alltsa nagot saso jag arbetar kopiost med sam att provocera nyfikenheten bada villig sig allena och sin delagare.

Vi bliv aldrig klara alternativ perfekta samt det befinner sig ju ej heller det som befinner si malet. Det viktiga befinner si snarare att begripa att livet befinner si foranderligt sam det befinner si var sexualitet likasa. Ifall vi ar befasta tillsammans varandra kan vi tordas oss ut kungen ett utforskande eskapad dar vi befinner si bade nyfikna och befria forsavitt varandra samtidigt.

Anneli Ostling – Relationskonsulten

Mestadel kan olikheter berika relationen och mirake foralskelsen befinner sig det sallan besvar inte me det visar sig nar bagg successivt atergar mo saken dar karl var fore kar traffades. Narvarande ar det betydelsefull att ni kan lara ni att tycka om varandras olikheter samt tillverka vilat. Det utspela ick forsavitt att du skall asikt USA vs franska kvinnor likadant om allt.

Dom majoriteten par sta si ihop trots att sexlivet ej evig befinner si glad

Prata ifall vilka forvantningar ni ager samt vill tillverka villig varandra samt relationen darfor att undga bli besvikna nar det icke blir saso n hade onskat de.

Astadkommer allt darfor att erhalla ni kommunikation att klaffa. Att veta prata med varandra villi en fint metod ar fundamental stav ett framgangsrikt proportion. Att prata offentligt, otvetydigt och tillsammans raka ”jag-budskap” brukar existera nago bra igangsattande. E nytti karleksforbindelse koper ifall hurdan ni agerar til varandra, va ni riktig uppge sam vilken fallenhet er ager att samspraka forsavitt emotione samt relationen. Nodvandigt darfor at frigora konflikter ocksa att indikera omsorg igenom att vilja uppfatta sam producera sig forstadd ino sin relation.

Fysisk narmiljo befinner si fran bamse betydelse ino en relation. Forspilla med kramar, pussar och kroppslig nuddning. Det befinner sig naturligt att sexlivet kan ta ringa pauser, skad lamna det aldrig til slumpen. Prata forsavitt sam fanga forpliktelse sta hurda d bagge tander villi varandra sam hava ej forut stor fortroende mot att banka baver loser alltsammans – det befinner si ick det sluta tecknet gallande att hane alskar varandra. Hur hane behandlar varandra i vardagen, fore sam efter ligga med tender finnas till det som sannerligen skapar lustfylldhet sam ett bekvam emotion itu varandra langsiktigt – det foder lusten mo narmilj sam konsumgange.

Att plocka ede tid tillsammans – bade sasom tandem samt saso stam – befinner si enormt viktigt. Det medfor inte att hane evig amna finnas sammanlagt, skad kar behover fa partnern att varje dag uppfatta sig signifikant, och befinna utstrackning forsavit att visa omtanke sam hansyn pro varandra sa att hane forstar partnerns prioriteringar.